W.N.Z.B. start de groepswandelingen terug op.

  Zaterdag 30 mei gaan we terug op stap. We starten met onze Corona-Trainingstochten. Onze eerste wandeling voor onze clubleden gaat over een afstand van ongeveer 12 km in en rond Knokke-Oosthoek.

  Om de diverse maatregelen genomen ter bestrijding van de Corona epidemie maximaal te respecteren gaat de tocht door mits in achtname van heel wat beperkende maatregelen. Maar we zijn alvast blij dat we terug uit ons kot mogen. 

  Annulatie wandeltochten

  Tot onze spijt moeten wij onze Lotelingenmars van 31 mei en de zomerse Zwintocht van 2 augustus annuleren door de Coronamaatregelen.

  Coronavirus update 19 april 2020

  Update maatregelen Coronavirus

  Zoals beloofd zullen wij u op regelmatige basis informeren over de Coranavirusmaatregelen en in het bijzonder over hun invloed op onze wandelactiviteiten.

   

  De Nationale Veiligheidsraad heeft vorige week onder andere.beslist

  Coronavirus treft wandelsport

  Knokke-Heist, 12 maart 2020

  Beste clubleden,

  Zoals al een beetje gevreesd maar toch nog vroeger dan verwacht kregen we vandaag het bericht van ons gemeentebestuur dat er een aantal maatregelen uitgevaardigd werden die een impact hebben op heel wat activiteiten. Dat de reden hiervoor uiteraard bij het CORONAVIRUS ligt hoeft geen betoog.

  In de mededeling van het gemeentebestuur staat duidelijk te lezen dat alle activiteiten ingericht door oa. Sportclubs VERBODEN zijn tot eind april in Knokke-Heist.